Våre tjenester

Fana Stål AS produserer og monterer stålkonstruksjoner for bygg og annleggsvirksomhet i Bergen og omegn.

Sveising

Vi utfører alle typer sertifisert sveising innen vanlig svart stål.
Vi har egenproduserte WPQR for 111 og 135/136. Vi har også sertifiserte sveisere for 141.

Stålkonstruksjoner


Stålkonstruksjoner gir solid konstruksjon med lavere vekt. Dette gir enkel transport og liten belastning på fundamenter.
Stål holder også en høy og jevn kvalitet, og er et mer nøyaktig konstruksjonsmateriale enn de fleste konkurrerende materialer. Vi produserer og monterer stålkonstruksjoner for alle typer bygg og boliger. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud

Stål i bygg

Stål i bygg gir et bestandig bygg med lite eller ingen behov for vedlikehold. Stål er et miljøvennlig valg, med lang levetid og 100% resirkulerbar, bestandig, ubrennbart og flammesikkert materiale. Stålkonstruksjon er svært tilpasningsdyktig, fleksibelt og skaper mange kreative muligheter. Velegnet for prefabrikkering og kan monteres meget hurtig, som også reduserer prisen.

Boligkonstruksjon i stål

Stålkonstruksjon i bolig er et miljøvennlig valg, som krever lite eller ingen vedlikehold.
Stål er et svært tilpasningsdyktig og fleksibelt materiale, som skaper mange kreative muligheter. Det gir f.eks. muligheter for lange bjelkespenn som fører til søylefrie arealer for fleksible bruksendringer.
Stål har lang levetid og 100% resirkulerbar, bestandig, ubrennbart og flammesikkert materiale. Velegnet for prefabrikkering og kan monteres meget hurtig, som også reduserer prisen.

Stålplater

Vi har Messer Brennebord som brenner stålplater på opp til 2×6 meter og 300 m.m. tykkelse.

Verksted

Vi har et stort verksted og kontorer på Espehaugen Næringspark i Bergen, med en egen montasjeavdeling, som tar seg av montering av stålkonstruksjon. I 2020 utvidet vi og doblet arealet for vårt verksted og kontorer.
Vi har hele tiden utvikling i fokus, med en moderne cnc-styrt maskinpark! Hos oss får du kvalitet og produkter til rett tid!

Noen av våre maskiner:

  • Messer brennebord som brenner plater på opp til 2×6 meter og 300 m.m. tykkelse.
  • Durma Platesaks dim. 3000 m.m. lengde x 15 m.m. platetykkelse.
  • Bomar sag, kapasitet: 1000×600 m.m.
  • Ficep borreverk, kapasitet: 1200 m.m. høye bjelker, skrog, kapasitet: Ø 200 m.m.
  • Stor profilvals
  • Borre-/fresemaskin
  • Kingsland Stanser
  • Fronius Sveisemaskiner